Laat je adviseren bij het vinden van een nieuwe baan.

Als je nog een baan hebt maar je wordt met ontslag bedreigd, dan kan outplacement een goede manier zijn om sneller een nieuwe baan te vinden. Bij outplacement worden met ontslag bedreigde werknemers geadviseerd en begeleid bij het vinden van een nieuwe betrekking of bij het opstarten van een activiteit als zelfstandige. Meer info

Dé moderne manier om alle medewerkers te bereiken, trainen en betrekken;

 

Duidelijke tijdlijn

Iedere medewerker heeft een persoonlijke tijdlijn waar alle relevante berichten samenkomen. Zo ontstaat er één helder overzicht van alle interne communicatie.

Privéberichten

Bereik gemakkelijk en snel collega's uit de hele organisatie om kennis en informatie te delen. Communiceer één-op-één in een besloten en veilige omgeving.

Groepen

Breng de juiste afdelingen, vestigingen en medewerkers samen via groepen. Deel je informatie altijd met de juiste mensen binnen de organisatie.

Nieuwsberichten

Houd medewerkers op de hoogte van relevant nieuws. Verspreid informatie gemakkelijk en snel onder alle medewerkers of selecteer een specifieke doelgroep.

Onboarding

Moderniseer het inwerkproces van nieuwe medewerkers. Deel belangrijke informatie zoals huisregels en test hun kennis via quizzes.

E-Learning

Verstuur losse trainingen naar medewerkers of maak leerpaden aan voor functies. Bekijk vooruitgang en test kennis via quizzes.

Smoelenboek

Altijd een overzicht van alle medewerkers binnen de organisatie. Kom gemakkelijk in contact met de juiste collega.

Vervangers vinden

Help medewerkers snel en efficiënt vervangers te vinden. Simplificeer het proces voor zowel medewerker als manager en bespaar zo tijd en frustraties.